Monday, 26 December 2011

stress and tension???

kenapa nak stress and tension??? sebab banyak masalah?? sebab gaduh dengan boyfriend/girlfriend??? stress sebab mak and ayah asyik bebel? or sebb yang lain?? emmm.... memang tak dinafikan semua org akan mengalami benda nie... stress bila kemahuan kita tidak tertunai... stress bile ada org cari pasal dengan kita...normal lah tuh... bak kata kawan2 saya, ragam manusia dan ragam dunia... saya ye kan je lah... tak tau nak cakap pe... setiap org ade kisah2 yang tersendiri...

bg saya, jika kita stress, kita cube tenangkan diri kita... hahaha.. jawapan ape lah ni... jangan biarkan syaitan kuasai diri kita... kita ni senang dipermainkan syaitan... lagi2 bila iman kita sedang goyah...

kat bawah ni ade info pasal stress


JANGAN BIARKAN STRESS ini menghantui diri anda.... haha... ceria2 selalu ye......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...