Tuesday, 5 March 2013

dedication from me


sedar ataupun tidak, lagi sebulan je nak tinggalkan dunia asasi ni. Test 2 dan final exam pun dah nak tiba. Persiapan yang cukup perlu dilakukan. bila dah nak akhir semester ni banyak pula assignment yang diberi lecturer. tapialhamdulillah segalanya berjalan lancar setakat ni atas bantuan ahli kumpulan yang sering menberikan kerjasama yang tidak berbelah bahagi. I love you all. 

terima kasih yg tidak terhingga diucapkan kepada ahli kumpulan LAB BIOLOGY saya!!

Sue, Mirah, Iema, Nazeera, Fazrina kerana sentiasa siap lab report sangat awal dr masa yg ditetapkan

kumpulan LAB KIMIA DAN FIZIK

NAZRUL, WERD, DAN ERIF

KUMPULAN VIDEO BIOLOGY

ERIF, SYAHIN, SARINA, IKA,Sue, Mirah, Iema, Nazeera, Fazrina

AND TO ALL D9




THIS IS my room... bosan2 so hias dgn macam2 gmbr biology... BIOLOVE













No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...