Tuesday, 25 June 2013

iNTEAM : SATU PASUKAN. SATU MATLAMAT. SATU HATI. SATU HALA TUJU



Tanggal 21 hingga 23 Jun, tercatat lagi satu sejarah dlm hidup aku... program iNTEAM, kursus kepimpinan pengawas di SM SAINS BATU PAHAT, SEHEBAT... pertama kali aku handle program yang mcm ni... walaupun agak susah dan banyak cabarannya, tapi seronok dan memuaskan... pelbagai pengalaman aku dapt drpd program ni.. manakan tidak, semua yang terlibat ternyata hebat2 belaka... terima kasih kepada barisan fasilitator yang telah menyumbangkan tenaga kepada program ini... 

Jumaat, 21 Jun 2013

aku sampai kat sekolah ni lepas solat jumaat bersama dengan Ashikin dan keluarganya... keadaan agak berjerebu dan risau sekiranya program ini tidak dapat berjalan dengan lancar. setelah siap masuk ke asrma, meeting pertama dijalankan.. alhamdulillah dpt kenal dengan semua faci... ade juga yg memg dah lama kenal... hari first ni mcm blur2 sket... nak tegur pun agak2 malu... tapi on that night, masa forum,aku berdekah semacam bila dengar si izham ni berforum... macm nak pecah perut... seronok dpt berforum bersama org2 hebat... aku pula macm apa mlm tu, semua idea hilang...haha.. ckp je lah apa yg terdaya... :) 


Second Day, semakin seronok... dan semakin memenatkan...walaubagaimanapun, aku dpt rasakan pent yg amat berbaloi....

ni ade sikit gmbr2 masa sesi LDK

my group : EXTRONEOS

TAG SEHEBAT

dri kiri, ikmal, anuar (baju kuning), rafiq, zaini, izham, amiren,
haziq, puteri, alia, izyan, aimi, masliyana

tu dia, abg lahar kita.. Izham



ashikin di situ ye... gmbr dia xde kat ats...

semoga segala input yg diberikan dpt diaplikasikan dlm kehidupan seharian sbg seorg pemimpin... 

insyaAllah ade masa kita jumpa lagi... 




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...